What a week

Vilken bra träningsvecka det har varit!

Jag har hunnit med både styrka, kardio och lågintensiv fettförbränningsträning!

 

NÖJD
 

Hej ni fina bloggisar som tittar in här!

 

Har ni tränat nått denna vecka? Vet att flera av er som tittar in här är duktiga och tränar regelbundet! Själv så har det vart en bra vecka när det kommer till träning!

 

Jag har hunnit med både Styrke pass, PowerWalkes och idag en tur med racern på 25 km…jag är vrålnöjd när jag som denna vecka lyckas få till totalt 6 pass!

 


Får hoppas att jag med lite obligatorisk söndagsplanering tillsammans med maken kan få ihop det lika bra nästa vecka. Jag mår ju så mycket bättre när jag rör på mig regelbundet! Kroppen känns bättre och piggare trots träningsvärk, jag är gladare och piggare då jag sover bättre…träningen gör mig helt enkelt till en lite bättre och lättare människa att leva med!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!