Just chillin´

Ååå så skönt med fredag kväll, hela familjen är äntligen samlad efter olika lekstunder med kompisar för barnen och konferens för Tomas…nu är det dags för lite klassiskt svenskt fredagsmys.

 


Hallå alla fina Bloggisar

 

Kvällens middag vart ju kyckling med jordnötssås, nudlar och sallad å vet ni vad, jag fick toppbetyg på kvällens middag, barnen åt som aldrig förr…det gillas! Skönt när man drar ihop nått nytt som faktiskt gillas av barnen!

 

Idag så satt jag och Tomas kvar länge vid matbordet och bara pratade…så härligt att kunna få lite vuxentid och bara prata om allt och inget med varandra. Det är verkligen såååå viktigt i en relation!

 

Nu är iaf middagen undanstökad och barnen har slagit sig ner i Mikaelas säng med en film och jag har precis varit uppe med lite fredagsmys. Jag och Tomas har förflyttat oss från köksbordet till soffan och här ligger jag nu med huvudet i Tomas knä och med datorn i knät…Tomas pillar på sin padda och smuttar på ett glas gott, på tvn så skrattas det glatt…såå mysigt!

 
Nä vänner nu ska jag ta och stänga igen denna dator och fortsätta det där härliga samtalet som jag och Tomas hade i köket…

 

Ta hand om er och hoppas ni får en härlig fredagkväll och helg!

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!