A Lovely Saturday

Vilken hägrlig lördag vi haft! 
Det har varit så där vackert sensommarväder där luften är sådär klar och härlig medans solens strålar värmer underbart!!

 
 

 
Hello Sweeties!
 
Dagen började ju med Mikaelas friidrottstävling, sen så har vi (jag och Tomas) hunnit med ett skönt pass på gymmet, Tomas har även tagit en tur på racern (20 km) så nu är vi båda lagom trötta och nöjda.
Redo att ta lördagkväll med andra ord! 
 
 
Jag har kom på att jag missat att visa er månadens glossybox som damp ner i lådan veckan. Denna gång var det en välfylldbox med massa bra saker! KUL! 
 
I boxen låg Mascara, Bronze shimmer, Ansiktsmask, BodyButter, Body lotion, Parfym prove och ett prov på en ansiktskräm, det ska bli kul att prova alla olika produkter. 
 
Ta hand om er vänner, nu ropar maken från köket...middagen är klar!

Idag bjuds det på Torskrygg med svamprisotto och till det ett gott vin!
 
M U M S 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!