Att fundera på utemöbler

Vi håller ju på att göra om vår altan på baksidan. När det är gjort så ska nya utemöbler köpas!

 

En Lounge-grupp har vi ju redan, och en hörna med fällbara stolar i solen, så det är en ”klassisk matgrupp” som ska handlas!

 

Jag vill ha ett ganska stort bord, vill få plats med många vänner och barn! Så jag är lite små sugen på ett stort runt teakbord som jag hittade på Holmgrens, till det grå konstrotting stolar som också finns på Holmgrens.

 

Kan bli hur snyggt som helst!

Sen så får vi plats många å det är ju ett stort plus!

 

 

 

 

Bord [LÄNK], Stol [LÄNK]

 

 

På listan över potentiella inköp ligger även detta grå/vita bord med vita konstrottingstolar som jag hittade på Furniturebox. Bordet är stort men det är inte lika många sittplatser som det runda. Priset på detta bord och stolar är också mycket bättre…bord och 6 stolar till priset av bara det runda bordet.

 

 

 

 

Matgrupp [LÄNK]

 

Men jag vet inte…vi får nog ta och diskutera det lite mer hemma innan vi bestämmer oss! En beställning ska iaf läggas i veckan då det är ca 4veckors leverans tid på ALLA möbler och jag vill gärna få det innan midsommar så vi hinner njuta lite av de nya möblerna!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!