Träningsmål 2013

När jag i början på året satte mig ner och försökte få fram vad jag hade för träningsmål för 2013 så innehöll det bla att ha 100 träningstillfällen på SATS under 2013 – Det låter kanske inte så mycket men det är ungefär 2 gånger i veckan under hela året. Under våren och sommaren så blir det ju inte så mycket träning på SATS utan mer Golf så då går ju lite träning bort vilket betyder att jag behöver träna mer resten av året…sen så får man ju tänka på att man kanske är sjuk, har semester mm...så 100 tillfällen känndes bra - som en bra siffra. 

 IDAG så gjorde jag iaf mitt 86 pass på SATS och det är på träningstillfälle nr 80!!

 

Dvs jag har varit på SATS 80 gånger hittills i år å tränat…sen att det är lite fler pass är för att jag bla kört BodyPump å Core på raken…då reggas två pass…men 80 incheckningar!

 

Totalt så har jag 129 loggade träningspass men då ingår promenader och golf...ett snitt på 3,4 pass i veckan räknat från 1 januari !!!  

 

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!