Hello Friday !

Skönt med fredag…den här veckan har gått fort…helt galet

Tiden bara springer på å jag hänger inte riktigt med! Nu är det några timmar jobb sen så är det helg igen. Känns som om det bara är måndagar och fredagar! Vad händer med dagarna där imellan??

 

 

 

Ikväll så ska både Theodore och Mikaela på födelsedagsparty…två olika kalas på två olika ställen å dom ska hämtas vid 20-tiden ikväll. Olliwer får lite ensamtid med mig och Tomas – det kan han behöva. Det kan vi alla behöva… Det är viktigt att få vara fokus ibland å ikväll så får Olliwer all fokus – mysigt!

 

I helgen så ska vi hinna med mycket…det är friidrottsträning, fotbollscup, simskola, kalas, träning, blomsterfix i trädgården och självklart en massa mys…

Hoppas att timmarna räcker till!

 

Trevlig helg!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!