Veckans planer

Ja men då kör vi på en ny vecka…MÅNDAG! Ny vecka, nya möjligheter, ny start! Som vanligt så händer det en del, träningar, matcher, hämtningar å lämningar å så en massa jobb så klart!

 

 

 

Måndag: Lämna på skolan, jobba, hämta killarna (Mikaela åker till sin mamma), Olliwer fotobllsmatch

 

Tisdag: Lämna på skolan, jobba, hämta killarna (Mikaela hos sin mamma), Träna BodyPump

 

Onsdag: Lämna på skolan, jobba, hämta Mikaela å åka till Ridskolan å idag ska även jag rida!! Tomas hämtar killarna och tar Olliwer till fotbollsträningen

 

Torsdag: Lämna på skolan, Heldags konferens med jobbet, Tomas hämtar å tar hand om alla barnen

 

Fredag: Lämna på skolan, Jobba, barnen åker till sina andra föräldrar. Fredags mysa!

 

Lördag & Söndag:  Inga planer än så länge…träning, golf, fix hemma…vem vet vad det blir!

Trädgårds fix!

Idag vart det lite trädgårds-fix!! Alla krukor och fönsterlådor har fått nya fina blommor...Nöjd!! Tomas har även fixat lite i garaget och ställt undan utemöblerna så nu är vi redo för höst och vinter! 

Titta va fint det blev i alla krukor! 
Träningsmål 2013

När jag i början på året satte mig ner och försökte få fram vad jag hade för träningsmål för 2013 så innehöll det bla att ha 100 träningstillfällen på SATS under 2013 – Det låter kanske inte så mycket men det är ungefär 2 gånger i veckan under hela året. Under våren och sommaren så blir det ju inte så mycket träning på SATS utan mer Golf så då går ju lite träning bort vilket betyder att jag behöver träna mer resten av året…sen så får man ju tänka på att man kanske är sjuk, har semester mm...så 100 tillfällen känndes bra - som en bra siffra. 

 IDAG så gjorde jag iaf mitt 86 pass på SATS och det är på träningstillfälle nr 80!!

 

Dvs jag har varit på SATS 80 gånger hittills i år å tränat…sen att det är lite fler pass är för att jag bla kört BodyPump å Core på raken…då reggas två pass…men 80 incheckningar!

 

Totalt så har jag 129 loggade träningspass men då ingår promenader och golf...ett snitt på 3,4 pass i veckan räknat från 1 januari !!!  

 

 

 

Lördag fm

Jag började morgonen lite tidigare än vanligt då Olliwer skulle spela Fotbolls Cup. 

Han var super duktig, gjorde två mål i första matchen å stod i mål under andra halvlek i andra matchen!! 

Väl hemma igen så blev det lite plock å fix sen åkte jag ner till Blomsterlandet å köpte på mig lite höst blommor...pyntade å fixade inne! Såå nöjd!! Nu är det dock dags att tagga till inför träning!! BodyPump kl 16!!! Tjohoo!! Laddar med lite mellis, riskakor med mandelsmör å banan å granatäpplejuice till det - mums!!Hello Friday !

Skönt med fredag…den här veckan har gått fort…helt galet

Tiden bara springer på å jag hänger inte riktigt med! Nu är det några timmar jobb sen så är det helg igen. Känns som om det bara är måndagar och fredagar! Vad händer med dagarna där imellan??

 

 

 

Ikväll så ska både Theodore och Mikaela på födelsedagsparty…två olika kalas på två olika ställen å dom ska hämtas vid 20-tiden ikväll. Olliwer får lite ensamtid med mig och Tomas – det kan han behöva. Det kan vi alla behöva… Det är viktigt att få vara fokus ibland å ikväll så får Olliwer all fokus – mysigt!

 

I helgen så ska vi hinna med mycket…det är friidrottsträning, fotbollscup, simskola, kalas, träning, blomsterfix i trädgården och självklart en massa mys…

Hoppas att timmarna räcker till!

 

Trevlig helg!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!