Lycka

Tacksam för livet... 

Just nu är jag på ett bra ställe i mitt liv. 

Jag trivs enormt bra på mitt jobb och känner att jag gör mitt jobb bra! Känns kul att ha den känslan i kroppen. 

Privat så har jag det underbart...jag har världens finaste make som står upp för mig i vått å tort. Han ger mig sååå mycket kärlek att jag spricker - tack älskling. 

Sen så har vi tre helt underbara barn, dom är alla tre så fina mot varandra och mot oss föräldrar. Dom är duktiga i skolan och är bra vänner... Så stolt att just jag fick bli deras mammor! Ungar - mamma älskar er!! 

Det är egentligen ingen konst att vara lycklig. Det är faktiskt rätt enkelt...

1. Ändra på det som du ogillar i livet. Skyll aldrig ifrån dig utan inse att du är din lyckas smed. Man får älta en taskig barndom ett tag eller vara uppriven efter ett förhållande som tar slut men förr eller senare är det du själv som bestämmer om du ska komma på fötter igen. Skit som händer i livet är en fantastisk energikälla. Vänd det till något positivt och lär dig utav det.

2. Oroa dig inte över sådant som du inte kan påverka.

3. Inse att allt löser sig så länge du är positiv. När jag ser tillbaka på tillfällen i livet som jag tror att det har gått åt helvete så har det snarare bara blivit bättre efteråt.

4. Var tacksam för det du har i livet. Det största källan till lycka.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!