Lycka

Tacksam för livet... 

Just nu är jag på ett bra ställe i mitt liv. 

Jag trivs enormt bra på mitt jobb och känner att jag gör mitt jobb bra! Känns kul att ha den känslan i kroppen. 

Privat så har jag det underbart...jag har världens finaste make som står upp för mig i vått å tort. Han ger mig sååå mycket kärlek att jag spricker - tack älskling. 

Sen så har vi tre helt underbara barn, dom är alla tre så fina mot varandra och mot oss föräldrar. Dom är duktiga i skolan och är bra vänner... Så stolt att just jag fick bli deras mammor! Ungar - mamma älskar er!! 

Det är egentligen ingen konst att vara lycklig. Det är faktiskt rätt enkelt...

1. Ändra på det som du ogillar i livet. Skyll aldrig ifrån dig utan inse att du är din lyckas smed. Man får älta en taskig barndom ett tag eller vara uppriven efter ett förhållande som tar slut men förr eller senare är det du själv som bestämmer om du ska komma på fötter igen. Skit som händer i livet är en fantastisk energikälla. Vänd det till något positivt och lär dig utav det.

2. Oroa dig inte över sådant som du inte kan påverka.

3. Inse att allt löser sig så länge du är positiv. När jag ser tillbaka på tillfällen i livet som jag tror att det har gått åt helvete så har det snarare bara blivit bättre efteråt.

4. Var tacksam för det du har i livet. Det största källan till lycka.
Today...

Hej Torsdag… Idag så är barnen lediga å är hemma med Tomas som jobbar hemifrån idag, jag har en har en dag full med möten så för mig väntar jobbet. Då det är hockeyträning ikväll, samling 17:30, så blir det inte en allt för lång dag här på jobbet utan jag packar nog ihop runt 16 ungefär. Skönt! Sen så väntar TACO-mys med familjen och lite Halloweenande av barnen som ska gå ut på en liten ”Bus eller godis” tur runt i kvarteret.

 

Känns som en bra dag!

 

 

Onsdag

 

Då var det redan onsdag och de två lediga dagarna har flugigt förbi…men ack så skönt det har varit att få njuta å vara lite ledig med barnen…de skänker så mycket glädje!

 

Idag väntar en massa jobb – som vanligt! Sen så ska jag iväg å hämta Mikaela som har ridning idag. Ska bli kul, det är alltid lika mysigt i stallet med henne hon är så duktig. Imorgon är Tomas hemma med barnen som är höstlovslediga. Jag vet inte riktigt vad dom ska hitta på men jag ska jobba. Det hade varit skönt att få vara lediga med dom alla…men men man får snåla med semesterdagarna så att dom räcker länge…planen är ju att vara ledig lite mer än 2 veckor över jul å nyår! Längtar redan! Bara en månad till första advent nu!! *tjohoo*

 

Finaste Skruttan med Aqua...undra vilken häst hon får rida idag!

 

Höstlov

Idag har det varit en härlig dag! Jag har varit ledig med barnen och det vart både McDonalds och Bio…höslovsmys när det är som bäst!

 

Väl hemma så vart det lite plock å fix sen så lagade jag middag å begav mig iväg på den obligatoriska tisdags Pumpen. Härligt! Skönt att röra på fläsket.

 

När jag kom hem vart det avbyte och Tomas åkte iväg å tränade medans jag ställde mig å stekte pannkakor till Olliwer som skulle på utflykt med fritids idag. Höstlovs-mys även där!

 

En bra dag helt enkelt!

 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!