Adventsstök och IKEA

Idag har vi adventsstökat här hemma. Stjärnor och stakar har åkt upp i alla rum å ja...jag åkte å köpte de ljusstakarna som jag skrev om tidigare. Såååå nöjd!!! Det vart jätte fint!! 

Vi har även vart en tripp på IKEA å handlat ljus då lagret var nästan tomt!! En vanlig dag brinner det 10 långa vita ljus här hemma och flera värme ljus så det behövdes fyllas på. Vi köpte även mattan som jag tittat på en längre tid!! Såå nöjd!! Om ni tittar noga på bilden medan så ser ni den sticka fram under bordet. Den nya ljusstaken ser ni också titta fram i fönstret.

Nu ska vi dra igång med maten...vi (Tomas) ska röka lax. Mums!! Tomas har nämligen köpt en rök som ska invigas!! Härligt med en make som älskar att laga mat å skämma bort sin fru. Älskar dig! 
Todelooo
Nu ska jag piffa vidare här hemma.
• Hoppas du får en härlig kväll •Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!