Adventsstök och IKEA

Idag har vi adventsstökat här hemma. Stjärnor och stakar har åkt upp i alla rum å ja...jag åkte å köpte de ljusstakarna som jag skrev om tidigare. Såååå nöjd!!! Det vart jätte fint!! 

Vi har även vart en tripp på IKEA å handlat ljus då lagret var nästan tomt!! En vanlig dag brinner det 10 långa vita ljus här hemma och flera värme ljus så det behövdes fyllas på. Vi köpte även mattan som jag tittat på en längre tid!! Såå nöjd!! Om ni tittar noga på bilden medan så ser ni den sticka fram under bordet. Den nya ljusstaken ser ni också titta fram i fönstret.

Nu ska vi dra igång med maten...vi (Tomas) ska röka lax. Mums!! Tomas har nämligen köpt en rök som ska invigas!! Härligt med en make som älskar att laga mat å skämma bort sin fru. Älskar dig! 
Todelooo
Nu ska jag piffa vidare här hemma.
• Hoppas du får en härlig kväll •Advents inspo

Jag har hittat en sååå snygg ny adventsljusstake som skulle passa så jäkla bra in i vårt hem! Så mycket Angelica och Tomas över den…sen att den är lite större och tar lite plats i våra ganska stora vardagsrumsfönster är ju bara en hit! Får se om det blir en tripp å kolla på den i helgen! Jag hittade den faktiskt på Claes Ohlsson av alla ställen.

 

Vad sägs…köpa eller inte köpa?

 

 

Happy Friday

Nu är fredagen här...härligt!! 
 
Först väntar en massa jobb men sen...sen är det helg och bara tre arbetsveckor kvar tills julledigheten.
 
Helgen kommer spenderas med en massa fix å don hemma då det är Första Advent på söndag!! Lovely!! Det är adventsljusstakar som ska piffas med mossa, stjärnor som ska upp i fönstren. Tomtar som ska hitta sin plats och glögg som ska sippas. Känns härligt! Det kommer även bli en liten tripp till IKEA i helgen då ljusförrådet börjar eka tomt...sen så har jag även spanat in en snygg matta som vi ska titta på...å kanske nått annat kul - vem vet.  
 
Jag älskar ju julen och lever verkligen upp när jag får fixa och dona så här! Det är såååå mysigt!
 
 
• Hoppas du får en härlig fredag å helg för det ska jag ha •
 


Ett DIY projekt som jag funderar på…

Jag har ett tag sneglat på den snygga ljusstaken med träkulor från Ferm Living. Den har varit väldigt ombloggad en längre tid men jag tycker dock att  närmare 1000 kr för en ljusstake kan vara lite mycket…sen så har jag inte riktigt sett bilden i huvudet om VAR i vårt hus den skulle passa in…

 

Jag har istället överfört tankarna till att göra en Lampa med synlig ljuskälla men med ispo från just den ljusstaken. Efter lite funderingar så kommer det nog bli att jag pysslar till en sådan istället och om man tröttnar så är det ju bara att måla träkulorna i någon färg…

 

Vi får dock se när det blir av…har lite annat för mig först som jag ska pyssla ihop bla en snygg ”GUBI spegel”. Mer om den kommer i ett senare inlägg.

 

Nått sånt här har jag tänkt mig…

 

 

I want

Nytt till vardagsrummet...
I helgen åker den lilla bokhyllan i vardagsrummet ut och ersätts med en snygg trästege från Åhlens, en lampslinga från Lagerhaus och en korg att ha filtar i även den från Lagerhaus
 
 
Det kommer bli vrål snyggt!! 
 
 
Jag läääängtar tills sideboardet som vi beställt på Länna Möbler kommer.
Det tillsammans med stegen nedan och lamporna kommer skapa en så vacker helhet!
 

 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!