Nordea Masters

Igår så började årets upplaga av Nordea Masters och i år är det 4:e året man är ute på Bro hof Slott. En underbar anläggning och sååå fin bana. Den SKA få ett besök i år!!  

 

 

Jag tycker det är jätte kul med en så stor golftävling på hemma plan! Tyvärr så finns inte tiden att åka ut å titta på plats men vi har boxen programmerad så alla sändningar på TV spelas in så vi kan kolla i efterhand – perfekt!

 

Idag spelar dom andra rundan så det ska bli kul att se vilka som klarar cutten och får spela lördag och söndag…hoppas på många svenskar!! Hoppas lite extra på Peter Hansson…det vore kul för honom att vinna på hemma plan…det är dags för det nu!

 

Resultat listan de senaste åren då man varit på Bro Hof visar ju att vi svenskar är heta där…2 av 3 vinnare de senaste 3 åren är svenskar!! *tjohoo*

 

2010 - Richard S Johnsson

2011 - Alexander Norén

2012 – Lee Westwood

2013 - Tycker jag att det är den här killens tur

 

 

PETER HANSSON - Jag håller på dig !!

 

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!