Vilken underbar kväll!!

Vi har haft en så härlig eftermiddag och kväll! Vi slog ut vid 16:30 å spelade 14 hål i detta underbara sommar väder!!! Underbart!!

Golfen gick också bra! Spelade riktigt bra stundvis!!! Gjorde 28 poäng på 14 hål - NÖJD!

Nu har vi precis fått i oss lite middag å har landat i soffan å tittar på finalen i Let's Dance! En skön kväll helt enkelt!!

Hade Runkeepern på, å iom att jag gick med Tomas till herr tee å sen tillbaka till dam tee så vart det många kilometer på dessa 14 hål...10,6 närmare bestämt!!!


Friday...how lovely!

Härligt då var fredagen äntligen här!! Skönt! Det har varit en hektiskt vecka med MASSOR att göra…så som det ska vara iofs! Det är dock alltid lite skönt när fredagen kommer och en härlig helg står och knackar på dörren!

 

Vi tänkte vi försöka ge oss ut på golfbanan i kväll…iaf försöka hinna med 9 hål då vi ska spela ”Gökottan” imorgon. Min driver har inte varit så sammarbetsvillig så jag var ju iväg och kapade den 1 tum igår. Jag behöver "känna lite på den" idag så att jag är i fas till imorgon.

 

Hur som helst nu är det iaf färdig jobbat för idag!

Trevlig helg å ”Happy Friday Everyone”!

 

 

Nordea Masters

Igår så började årets upplaga av Nordea Masters och i år är det 4:e året man är ute på Bro hof Slott. En underbar anläggning och sååå fin bana. Den SKA få ett besök i år!!  

 

 

Jag tycker det är jätte kul med en så stor golftävling på hemma plan! Tyvärr så finns inte tiden att åka ut å titta på plats men vi har boxen programmerad så alla sändningar på TV spelas in så vi kan kolla i efterhand – perfekt!

 

Idag spelar dom andra rundan så det ska bli kul att se vilka som klarar cutten och får spela lördag och söndag…hoppas på många svenskar!! Hoppas lite extra på Peter Hansson…det vore kul för honom att vinna på hemma plan…det är dags för det nu!

 

Resultat listan de senaste åren då man varit på Bro Hof visar ju att vi svenskar är heta där…2 av 3 vinnare de senaste 3 åren är svenskar!! *tjohoo*

 

2010 - Richard S Johnsson

2011 - Alexander Norén

2012 – Lee Westwood

2013 - Tycker jag att det är den här killens tur

 

 

PETER HANSSON - Jag håller på dig !!

 

 
 

Behöver semester!

Känner mig trött, lite lätt orkeslös, och seg, har inte alls samma energi som jag har haft. Jag behöver verkligen semester, behöver få tid att andas ut och bara vara. Det har varit en hektisk vår…med mycket på jobbet! Jag längtar nått ofantligt till vår Turkiet resa…ska bli så härligt att komma iväg! Få äta gott, dricka gott, sola bada och bara vara…vi har ju bokat en ”All inclusive” resa så allt är redan betalat…känns skönt! Barnen kan springa å ta det dom vill ha – när dom vill! Känns riktigt skönt faktiskt!

 

-          25 arbetsdagar kvar till semestern

-          37 dagar kvar till semestern

-          40 dagar kvar till Turkiet resan

 

Skönt med Fredag idag iaf...några dagara ledigt! Härligt!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!