Todays workout - Done!!

Fick till lite träning idag - skönt!! Blev ett axel och övre rygg pass. Det behövs när man har ett stillasittande jobb som jag. Avslutade passet med lite funktionell träning och mage - nöjd!!

Invigde även de nya pjucken å de var super sköna! Blir nog att införskaffa ett par till i någon fin färg nästa gång vi är i Avesta.

Efter passet fyllde jag på med massor av Vatten å en proteinbar...middagen blir lite senare idag så det känns skönt att ha fått nått i magen...Shoppat skor !!

Idag när vi åkte hem så stannade vi på Bagheera vid Dalahästen i Avesta för att köpa lite skor...det blev 6 par!!!

Det blev två par skor till min mamma, vita å rosa, vita med rosa snören till Mikaela, grå med gul/gröna snören till Theodore, svarta med Olliwer och blå med rosa snören till mig!! Sååå nöjd!!

Hemma...

Nu är vi hemma igen! Skönt!! Det är som man säger "Borta bra men hemma bäst" !!

Har avnjutit en härlig fika på altanen i solen - underbart! Takdropp, fåglar som kvittrar och en stor sol som värmer...våren är på ingång!! Lovely!!Badhus å kalvstek

Idag packade vi ihop barnen och gick bort till Avestas badhus. Vi badade gärnet och hade sååå kul! Barnen är sååå duktiga i vattnet och simmar å dyker som vattenodjur. Riktigt kul!!

Väl hemma hos svärisarna igen så bjöds det på go middag!!! Kalvstek, potatis, sallad, bönor och svampsås - mat som det ska vara!! Smakens!!

Kvällen kommer spenderas med barnen framför Tvn då Fångarna på fortet efterfrågas.

Imorgon styr vi kosan hemåt igen, först ska vi dock till dalahästen å kolla på nya skor till familjen på Bagheera outlet.

Långfredag...

Vad skönt det låter...lååångfredag...en extra lååång och härlig fredag ;-)
 
 
 
 
 
Idag bär det av till svärisarna...blir påsk-mys för hela slanten. God mat, äggjakt, ägg målning och påskmiddag - så som det ska vara! Lovely!!
 
 
Ville bara titta in å önska er en härlig lååååång Fredag ;-)
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!