Om mindre än 2 veckor i just detta nu...

…så är vi framme vid vårt fina hotell i Bodrum Turkiet!! Vi har nog ganska precis fått tillgång till rummet å checkat in för att lämna väskor och packa fram badkläder… Åååå vad jag längtar! Iom att man bokar resan i så lång förväg så hinner man ju längta sååå länge…men nu är den nästan här!! Åååå så härligt! Har lite små plock att handla inför resan, solskydd till barnen (behöver nog starkare än den vi använder här hemma), sen så ska hushålls apoteket uppdateras med lite smått å gott som ska med.

 

Har läst en del på olika reseforum om hotellet och även om staden och alla verkar vara jätte nöjda. Man skriver att maten är jätte bra, och att det finns massor att välja på både för stora och små. Det serveras lunch och snacks kontinuerligt under dagen och att en av kvällarna får man äta på en a-la carte restaurang med fisk tema!! Sen så skriver dom att barnen har fri tillgång till glass (både kulor och ”pinnar”), slusch och läsk/dricka under hela dagen…även vi vuxna har fri tillgång till dryck hela tiden…det kommer nog bli jätte bra!

 

Hotellet har även gym som man har fri tillgång till samt Hamam/turkisktbad som man får betala extra för om man vill göra, sen så finns även barberare och frisör som man kan köpa tjänster av – om man vill…vi ska nog iaf testa Hamam-badet – låter spännande!

 

Ser det inte helt underbart ut!!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!