My Golf Tour

Detta är ett tidsinställt inlägg då vi nu kl 8 är på golfbanan och slår ut på hål 15 (kanonstart)!! Vi spelar ”My Golf Tour” en tvåmanna scramble tävling med live scoring via en app i telefonen.

 

 

 

Sist vi spelade denna tävling så var det jätte kul…man kunde följa alla de olika lagen live och se vart man låg i förhållning till andra. Kul kul! Vi hoppas dock på ett lite bättre resultat idag än förra året då vi inte riktigt höll ihop det.

 

Sen så är det även en ”arena” arena runt 18:e green med bildskärm över scoren samt musik från MixMegapol det är även ett bra prisbord och flera tävlingar som längsta drive, närmast hål å även birdie och hio priser under rundan…ska bli jätte kul!

 

Håll tummarna för mig och min fina Make !!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!