Count Down...

Då var det fredag igen…känns bra!! Nu är det bara idag och sen en arbetsvecka kvar tills SEMESTERN men först så är det helg…härligt!

 

Det börjar tunnas ut ordentligt här på jobbet, flera som redan har gått på semester och flera som försvinner hem på semester i eftermiddag så nästa vecka blir nog ännu lugnare. Jag börjar också beta av högen med ”ToDo’s” som ska vara klar innan semestern å det känns riktigt bra!

 

Idag blir det jobb fram till lunch sen så ska jag packa in mig i bilen för att åka iväg till Täby golfklubb för en runda med några jobbarkompisar. Ska bli trevligt! Har hört att banan är väldigt fin!! Ska ta å gå in å kika lite på deras hemsida för att kolla igenom hur hålen ser ut så jag vet vad som väntar…är lite små nervös faktiskt!

 

I helgen, lördag, så blir det golftävling (My tour golf) och sen lite altanfix å sånt…blir säkert en härlig helg!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!