Resultat My Golf Tour

I går (lördag) så spelade vi ju tävlingen ”My Golf Tour” ute på vår hemma bana…det var 54 tvåmanna lag som ställde upp i tävlingen som var riktigt kul! Det var kanonstart kl 8 och vi började på hål nr 15…vi började riktigt bra tre birdies på raken och grymt bra spel…tyvärr så höll vi inte i birdie trenden så någon vinst vart det inte. Det vart dock en 10:e plats vilket vi får vara nöjda med!! Priset vart presentkort på Linas Matkasse för 900 kr!!! Inte helt fel!!

 

 
 

My Golf Tour

Detta är ett tidsinställt inlägg då vi nu kl 8 är på golfbanan och slår ut på hål 15 (kanonstart)!! Vi spelar ”My Golf Tour” en tvåmanna scramble tävling med live scoring via en app i telefonen.

 

 

 

Sist vi spelade denna tävling så var det jätte kul…man kunde följa alla de olika lagen live och se vart man låg i förhållning till andra. Kul kul! Vi hoppas dock på ett lite bättre resultat idag än förra året då vi inte riktigt höll ihop det.

 

Sen så är det även en ”arena” arena runt 18:e green med bildskärm över scoren samt musik från MixMegapol det är även ett bra prisbord och flera tävlingar som längsta drive, närmast hål å även birdie och hio priser under rundan…ska bli jätte kul!

 

Håll tummarna för mig och min fina Make !!

 

 

Om mindre än 2 veckor i just detta nu...

…så är vi framme vid vårt fina hotell i Bodrum Turkiet!! Vi har nog ganska precis fått tillgång till rummet å checkat in för att lämna väskor och packa fram badkläder… Åååå vad jag längtar! Iom att man bokar resan i så lång förväg så hinner man ju längta sååå länge…men nu är den nästan här!! Åååå så härligt! Har lite små plock att handla inför resan, solskydd till barnen (behöver nog starkare än den vi använder här hemma), sen så ska hushålls apoteket uppdateras med lite smått å gott som ska med.

 

Har läst en del på olika reseforum om hotellet och även om staden och alla verkar vara jätte nöjda. Man skriver att maten är jätte bra, och att det finns massor att välja på både för stora och små. Det serveras lunch och snacks kontinuerligt under dagen och att en av kvällarna får man äta på en a-la carte restaurang med fisk tema!! Sen så skriver dom att barnen har fri tillgång till glass (både kulor och ”pinnar”), slusch och läsk/dricka under hela dagen…även vi vuxna har fri tillgång till dryck hela tiden…det kommer nog bli jätte bra!

 

Hotellet har även gym som man har fri tillgång till samt Hamam/turkisktbad som man får betala extra för om man vill göra, sen så finns även barberare och frisör som man kan köpa tjänster av – om man vill…vi ska nog iaf testa Hamam-badet – låter spännande!

 

Ser det inte helt underbart ut!!

 

 

Count Down...

Då var det fredag igen…känns bra!! Nu är det bara idag och sen en arbetsvecka kvar tills SEMESTERN men först så är det helg…härligt!

 

Det börjar tunnas ut ordentligt här på jobbet, flera som redan har gått på semester och flera som försvinner hem på semester i eftermiddag så nästa vecka blir nog ännu lugnare. Jag börjar också beta av högen med ”ToDo’s” som ska vara klar innan semestern å det känns riktigt bra!

 

Idag blir det jobb fram till lunch sen så ska jag packa in mig i bilen för att åka iväg till Täby golfklubb för en runda med några jobbarkompisar. Ska bli trevligt! Har hört att banan är väldigt fin!! Ska ta å gå in å kika lite på deras hemsida för att kolla igenom hur hålen ser ut så jag vet vad som väntar…är lite små nervös faktiskt!

 

I helgen, lördag, så blir det golftävling (My tour golf) och sen lite altanfix å sånt…blir säkert en härlig helg!

 

 

Goliath å jag

Idag stod ridning på schemat igen - vilken lycka!! Idag vart jag tilldelad Goliath stallets största häst med en mankhöjd på 175 cm!!! Det gick super bra och vi conectade verkligen och jobbade bra ihop!! UNDERBART !!

Nu dröjer det till nästa termin Augusti/September någon gång...då blir det någon lektion igen - längtar redan!!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!