Det blev en dag på...

...golfbanan!!

Vi tog sovmorgon å gick upp å åt en god brunch - sååå mysigt!!! När maten var i magen packade vi ihop golf sakerna å åkte ut till golfbanan för lite träning. Det blev två hinkar var på rangen, chip-träning och sen gick vi bort till övningsområdet å tränade länge i bunkern! Jag behövde det då jag haft problem i bunkrarna runt green! Sen så vart det inspelsträning från ca 50 m - riktigt bra! Tomas är sååå bra på att få mig att förstå hur jag ska göra och vad jag gör fel så det gick riktigt bra med hans hjälp!! Både i bunkern å med inspelen!!

Efter träningen på ca 2 timmar så var det matdags, vi åt på klubben då dom har ett riktigt bra kök! Gott var det!!

Efter maten så gick vi å tittade om det fanns några lediga tider - å det gjorde det! Så efter lite puttränig så slog vi ut. Tomas gick runt på 71 slag netto (par71) å gjorde 36 poäng å jag gjorde 73 slag netto (par71) å 34 poäng - så den rundan får vi vara nöjda med!!

Imorgon blir det gymmet på förmiddagen å eventuellt golf på eftermiddagen om vädret tillåter!! Underbart med semester!!! ❤️

#1 - Petra Lindroos

Varför känna att du är lite sämre i bunkern? Undvik dem vid inspel mot hål så behöver du inte träna dessa slag. Kramis ;-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!