Leif Mannerström släng dig i väggen

Vilken god middag jag fick idag!!!

Fiskekyrka å Leif Mannerström släng er i väggen !!!

Idag skippade vi grillen å istället bjöds det på torskrygg, perfekt tillagad, till det fick jag svamprisotto och ett svalt glas vitt vin - underbart!!

Tack bästa Tomas såååå gott !!!

Blocket är fantastiskt

La ut två annonser idag en på en massa Höganäs porslin (vi har köpt nytt vitt hem istället) och en stor Malm byrå från IKEA. Byrån är redan såld å hämtad !! Porslinet kommer nog ta lite längre tid.

Själv så har jag köpt en stor svart fatboy idag för dom pengarna - perfekt!!

Workout - Done!!

Då var dagens träningspass avklarat! Idag vart det rygg!! Först uppvärmning på crossen sen marklyft, latsdrag, stående rodd, sittande rodd med brett grepp och sen smalt grepp...på det lite mage och låååång stretch - skönt!!

Nu får vi se vad det blir av resten av dagen då det är mulet å eventuellt regn...

Mardrömmar

I april så var jag med om nått trist å tyvärr så har set satt sina spår i mig...vaknar fortfarande av mardrömmar å är helt kallsvettig - usch !!

Tur jag har Tomas som väcker mig när jag ligger å skriker å gråter om nätterna...

Nu tar vi tag i denna dag å gör den bra!!! Snart ska vi till gymmet å sen blir det golf om vädret tillåter!

Det blev en dag på...

...golfbanan!!

Vi tog sovmorgon å gick upp å åt en god brunch - sååå mysigt!!! När maten var i magen packade vi ihop golf sakerna å åkte ut till golfbanan för lite träning. Det blev två hinkar var på rangen, chip-träning och sen gick vi bort till övningsområdet å tränade länge i bunkern! Jag behövde det då jag haft problem i bunkrarna runt green! Sen så vart det inspelsträning från ca 50 m - riktigt bra! Tomas är sååå bra på att få mig att förstå hur jag ska göra och vad jag gör fel så det gick riktigt bra med hans hjälp!! Både i bunkern å med inspelen!!

Efter träningen på ca 2 timmar så var det matdags, vi åt på klubben då dom har ett riktigt bra kök! Gott var det!!

Efter maten så gick vi å tittade om det fanns några lediga tider - å det gjorde det! Så efter lite puttränig så slog vi ut. Tomas gick runt på 71 slag netto (par71) å gjorde 36 poäng å jag gjorde 73 slag netto (par71) å 34 poäng - så den rundan får vi vara nöjda med!!

Imorgon blir det gymmet på förmiddagen å eventuellt golf på eftermiddagen om vädret tillåter!! Underbart med semester!!! ❤️

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!