Egen tid...

När barnen lagt sig så har jag fått lite egen tid att pyssla om mig själv...skönt ibland! Blev en lååååång dusch med hår inpackning-skönt och välbehövt! Sen blev det två olika ansiktsmasker en peel-off mask och en fuktgivande...ska snart ta å blåsa håret också...mysigt att få ro om sig själv ibland. Det behöver man...

Nu ska jag fortsätta njuta av min kopp tee...

Fix å trix - check!!

Hämtade alla barn å åkte sen å handlade nya vinterkläder till Mikaela vars byxor och jacka gått sönder, Theodore fick även han en ny jacka då han vuxit ur sin... Nöjd !!!! Dom fick fina kläder som förhoppningsvis passar även nästa vinter.

Sen hem å utfodra barnen, baka bullar och laga korvstroganoff som ska ätas i fjällen. Skönt!! Har fått mycket gjort!! Nu blir det soff-mys med barnen innan dom ska nattas.Trött, tröttare, tröttast!

Åååå idag är jag sååå trött!! Snozzade i en hel evighet och kom verkligen inte upp ur sängen! Helt galet...sååå trött!!

Har inte kommit i säng senare än vanligt...har ätit bra och tränat duktigt så jag vet inte vart denna trötthet kommer från...vet bara att den är ett faktum och att den intagit min kropp...

Idag ska jag hämta barnen å sen blir det hem å fixa...ska baka bullar och laga korvstroganoff som ska frysas in å tas med till fjällen.

Igår lagade Tomas lasange, köttfärssås och kyckling gryta som nu ligger i frysen å väntar på avfärd. Han vallade även längdskidor och satte på takboxen...duktiga han!!!

Inte långt kvar nu...snart semester...vila...skidåkning och mys...lääängtar!!

Längtar...

Snart...äntligen....är det dags för vår tripp till fjällen för en veckas skidåkning!!! Åååå vad jag läääängtar!!

Vit snö...
Ny pistade backar...
Skidåkning...
Några minusgrader å sol...
Varm choklad, Irish Coffee å mys på Afterski...
Röda kinder efter en dag utomhus...
Underställsmys i stugan...
Jag kan fortsätta hur läge som helst!!! Finns bara bra saker att säga om skidsemester...älskar det!!!

Åååå vad jag läääängtar!!!

Snart, snart är det dags!!! Äntligen!!!


BodyPump - check!

Vi han hem i tid så jag han till BodyPumpen - skönt!! Jag körde pass där och Tomas körde ute gymmet...en bra combo tycker jag!

Tänkte redogöra för vikterna jag körde i de olika övningarna - tanken idag var att lägga på lite extra!! Å det gjorde jag i alla övningar utom ben då dom fick sig en ordentlig genomgång igår!

 


- uppvärmning 3,5 kg per sida = 7 kg
- ben (benböj) 7,5 kg per sida = 15 kg
- bröst 6 kg per sida = 12 kg
- rygg 10 kg per sida = 20 kg
- triceps 6 kg per sida = 12 kg + 4 kg hantel
- biceps 5 kg hantlar

- ben (utfall) 5kg per sida =  10 kg 
- axlar 2,5 kg vikter + stång med 3,5 på varje sida = 7 kg.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!