Sjukstuga

Sjukstugan fortsätter…tre av fem i familjen är sjuka. Bara Olliwer och jag som än så länge är friska….men vi har ju båda haft vårt redan…

 

Mikaela och Theodore är båda piggare idag men har fortfarande lite feber, Tomas är dålig, ont i halsen och ruggig…han är dock iväg på ett kundbesök och kommer hem efter lunch. Då ska han marsch i säng!

 

Hur som helst Jag och Olliwer gick upp och så körde jag honom till Sportlovs Fritids där han skulle ha mys-frukost och leksaksdag så han var glad att han fick gå dit! Skönt! Efter att jag dumpat av honom så åkte jag till Ica Maxi å handlade lite smått till frukost och middag. Väl hemma så väckte jag barnen som fortfarande  sov…sen vart det frukost med färskpressad juice, C-vitaminbrus, vitamin tabletter etc…nu ska basiluskerna UT ;-)

 

Nu ligger iaf barnen nedbäddade under filtar i soffan och tittar på film…själv så sitter jag i köket och jobbar…sååå skönt att man kan göra samma saker hemifrån som på jobbet! Att all teknik funkar! TACKSAM!

 

När Tomas sen är hemma så blir det att åka upp till gymmet å köra RYGG innan jag ska hämta Olliwer på fritids och åka hem å ta hand om sjuklingarna.

 

Nu ska jag ta å göra lunch…

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!