Workout - Done !!!

Yes...idag har jag också lyckats ta mig till gymmet! Ryggen fick sitt!! Skönt!!! Rumpan fick lite träning oxå!

Laddade upp med en Celsius innan, gott gott, å sen köttade jag på!! Underbart att kunna köra lite tidigare än vanligt, när det inte är så mycket folk på gymmet...kunna härja fritt ;-)

Passet såg ut så här:
- Uppvärmning på Crossen i 15 min
- Marklyft 1x20 a 20 kg + 3x10 a 50 kg
- Good mornings 1x20 a 20 kg + 3x12 a 22,5 kg
- Sittande rodd 1x20 a 25 kg + 3x12 a 35 kg
- Latsdrag 1x20 a 25 kg + 3x12 a 35 kg
- Enhands rodd 3x35 kg per arm
- Rumpa 4x10 a 45 kg

Ett bra pass!!! Nöjd!!

Nu ska jag ta å göra middag till familjen...korvstroganoff blir det idag!Ny familjemedlem !!!

Vi har fått en ny familjemedlem som smyger runt i huset!!! Underbart!!! Han glider runt obemärkt och städar...dammsuger och gör fint! Söt är han oxå!!

Lite läskigt är det dock...så mycket skit som han suger upp...å jag som tycker att vi har det rent här hemma....Sjukstuga

Sjukstugan fortsätter…tre av fem i familjen är sjuka. Bara Olliwer och jag som än så länge är friska….men vi har ju båda haft vårt redan…

 

Mikaela och Theodore är båda piggare idag men har fortfarande lite feber, Tomas är dålig, ont i halsen och ruggig…han är dock iväg på ett kundbesök och kommer hem efter lunch. Då ska han marsch i säng!

 

Hur som helst Jag och Olliwer gick upp och så körde jag honom till Sportlovs Fritids där han skulle ha mys-frukost och leksaksdag så han var glad att han fick gå dit! Skönt! Efter att jag dumpat av honom så åkte jag till Ica Maxi å handlade lite smått till frukost och middag. Väl hemma så väckte jag barnen som fortfarande  sov…sen vart det frukost med färskpressad juice, C-vitaminbrus, vitamin tabletter etc…nu ska basiluskerna UT ;-)

 

Nu ligger iaf barnen nedbäddade under filtar i soffan och tittar på film…själv så sitter jag i köket och jobbar…sååå skönt att man kan göra samma saker hemifrån som på jobbet! Att all teknik funkar! TACKSAM!

 

När Tomas sen är hemma så blir det att åka upp till gymmet å köra RYGG innan jag ska hämta Olliwer på fritids och åka hem å ta hand om sjuklingarna.

 

Nu ska jag ta å göra lunch…

 

 

Legwork - Done!

Jag lämnade sjukstugan för ett ben/rump-pass på gymmet. Körde på riktigt bra idag!! Sååå skönt!! Har verkligen fått en förkärlek till att träna i gymmet!! I love it!!!

Passet idag såg ut så här:
- Uppvärmning 15 min på Crossen
- Benböj 2x12 a 30 kg + 2x10 a 40 kg
- Utfall 3x10 (på varje ben) a 30 kg
- Benpress 2x15 a 40 kg + 2x12 a 60 kg
- Benspark 2x12 a 40 kg + 2x10 a 45 kg
- Legcurl 2x12 a 35 kg + 2x10 a 40 kg
- Vadpress 2x15 a 50 kg + 2x15 a 60 kg
- Rumpa 4x12 a 40 kg

Alla kg är inkl de 20 kg som stången väger...

Rumpan tränade jag med höftlyft där axelpartiet vilade på en bänk och så hade jag en stång med totalt 40 kg liggandes över höfterna...satan vad det tog!!! En ny favorit övning!!! I like!!!

Imorgon blir det RYGG!!! Yay!!! Då blir det; Marklyft, Good mornings, Latsdrag, Kabelrodd, Enhands rodd (i maskin)och Chins...känns som ett bra pass!!

Vabruari !!!

Då är även vi fast i Vabruari-träsket!! Mikaela har haft hög feber så Tomas som inte är helt 100 själv var hemma med henne när skolan ringde å berättade att även Theodore var sjuk...feber där med. Så jag hämtade honom... Nu sitter både jag å Tomas med varsin dator vid köksbordet å jobbar nedan barnen ligger nerbäddade i soffan å tittar på film.

Nu när Tomas ändå är hemma så ska jag snart sticka till gymmet å träna innan jag hämta Olliwer på skolan.

Finns inget ont som inte har nått gott med sig!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!