WorkOut - Done !!

Dagens träning är avklarad! BodyPump i 55 min!! Alltid lika skönt efter! Klassen var inte ena halvfull...alla var säkert nere på Port73 på invigning. Både Panetos och Anton Ewald skulle uppträda...dock var våra små inte sugna på att gå dit...sköt att slippas trängas tycker jag!

Nu är middagen snart klar...grillbuffe med kött, kyckling, korv och haloumi serveras idag...till det sallad, hemmagjord zatziki (stavning?) å potatis till småttingarna. Blir mumsigt!!!

Lördag

Idag började vi dagen med en häääärlig sovmorgon! Barnen sov till 9 å vi (jag å Tomas) fick ligga å dra oss länge innan det var dags för frukost - skönt!

Sen har dagen bestått av att ta hand om det växande tvättberget och storhandling på MAXI (nu är vi redo för helgen å även nästa vecka!). Det blev även en tripp till återvinningen.

Nu sitter jag å tar lite mellis (nötter å cocosvatten) innan jag ska i väg å träna. Tomas är på gymmet nu så det blir byte när han kommer hem...planing is everything !!!Tandis

Besöket hos tandläkaren gick strålande! Theodore var lite små orolig å rädd så Olliwer hoppade upp i stolen först! Det togs bilder, räknades tänder å kollades efter hål...allt såg tipp topp ut!

Sen var det Theodores tur, även han fick ta bilder, få tänderna räknade å bli undersökt. Även där såg det jättebra ut! Känns skönt!!!

Friday...how lovely!

 

Då var det färdig jobbat för idag…dags att åka å hämta Theodore och Olliwer! Nu vankas tandläkarbesök och sen fredagsmys!

 

Jag ska tanka så mycket kärlek det bara går i helgen! Mysa, krama och pussa på våra underbara barn…tacksam att jag har en så fin liten familj. En fin och underbar (och snygg) Make och fina, omtänksamma och underbara barn…

Middagen fick topp betyg!!!

Även kvällens middag fick toppbetyg!!! Härligt!!

Jag stekte kycklingfilé som jag la en torr-rubb på. Rubben innehöll paprikapulver, spiskummin, salt, peppar och lite socker - det vart toppen gott!

Till det serverades pärl-couscous, gurka, honungsmelon och en yogurtdressing gjord på turkiskyoghurt, vitlök, salt, vitpeppar och lite honung. Mums!!

Barnen gav det tummen upp och betyg 10 av 10 möjliga!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!