Han, hon, hen??

Jag måste faktiskt lägga mig i denna genusdebatt som pågår i Sverige…jag förstår faktiskt inte riktigt problemet!

 

Varför får inte flickor var flickor och pojkar vara pojkar? Vad är problemet? Varför måste vi könsneutralisera allt? Sen om killar vill ha tjej saker å tjejer vill ha killgrejer…då är det väl bara att handla det…finnas där som förälder och stötta våra barn…eller?

 

Jag ser inte problemet med att våra söner är ”grabbar” att dom har killkläder, att dom leker killekar…eller att vår dotter har rosa kläder, att hon gillar smink, nagellack å tjej grejer. Sen så har även våra söner haft klänningar på sig, lekt prinsessa å haft nagellack på precis samma sätt som vår dotter haft superhjälte kläder på sig, åkt skateboard och klättrat i träd som en kille.

 

Varför kan inte det sunda förnuftet få finnas istället för att vi ska könsneutralisera allt!! Låt tjejer vara tjejer och killar vara killar…jag lovar att om föräldrarna har en öppen syn på att låta barnen göra som dom vill så kan vi fortsätta kalla barnen hon och han, låta dom ha blå och rosa kläder men lyssna på dom när och OM dom vill nått annorlunda!

 

Ja det är iaf min tanke…men vem är jag å tycka å säga nått jag har ju uppfostrat två blå och en rosa…två han och en hon…

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!