Två dagar av fix å don

Igår så tvättade jag min bil å dammsög ur den ordentligt - så skönt när den är ren å luktar gott. Sen vart det mys med familjen och god grillmiddag - mums!!

Idag har jag fixat på tomten, lökar har åkt ner i marken, krukor med sommarblommor har tömts å plockats undan, grönsakslandet har rensats å löv har krattats undan. Jag har även planterat lite nya höstblommor i krukor å balkonglådor - blev jätte fint!!

Nu ska jag ta å hälla i mig en kopp kaffe sen ska fönstren i vardagsrummet tvättas - helt galet vad skitiga de är. En helg fylld med fix å don!

Karate å fredagsmys

Jobb-dagen är över å nu är det dags för Theodores karate träning. Han är sååå duktig å försöker verkligen å gör sitt bästa!!

När träningen är slut vid 19-tiden så blir det hem å ha fredags-mys med familjen. Självklart blir det tacos, "Fångarna på fortet" å chips - som alla Svensson-familjer :-)

Bild på karate killen!

Fredag å jobb hemifrån

Idag är det äntligen fredag å jag jobbar hemifrån idag. Skönt då jag en jäkla massa dokumentation att ta tag i.

Jag började morgonen med att lämna killarna på skolan...sen tog jag en PowerWalk, inte så värst lång bara 4 km men jag tog mig iaf ut vilket är ett plus!

Dagen består av jobb fram till kl 12 sen så stänger jag ner för dagen...bilen ska tvättas, mat ska handlas å vid 14:30-tiden kommer svärmor å svärfar på besök från Avesta å stannar över helgen.

Happy Friday Everyone!

Grå regnig onsdag

Idag vaknade jag av regnet som slog mot sovrums fönstret...verkligen helt galet vad det har regnat! Hösten är på väg med stormsteg å det enda positiva med det är väl att det blir såååå mycket mysigare med tända ljus å en sprakande brasa.

Idag är det som vanligt jobb som gäller...sen ska alla tre barnen hämtas, Theodore ska på karate å Olliwer har fotbollsträning. För att underlätta idag så förberedde Tomas en köttfärssås igår...sååå tacksamt!!


Min tisdag

Upp tidigt, PowerWalk i ottan, massa jobb å möten, Missoni shopping, möte i samfälldigheten, Hollywood fruar å stupa i säng...

Bjuder på min morgon runda -stolt att jag ens tog mig ut! Gick sådär...ena vaden är värre igen - tyvärr...trist men sant!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!