Måndag men tisdag å pumpor

Var ju hemma med barnen igår, måndag, så jag fick en extra lång å härlig helg. Detta gjorde dock att jag gick måndag idag på jobbet...måndags seg på en tisdag, lycka är att det redan är onsdag imorgon så tisdagen bara försvann 😜

Väl hemma från jobbet så har barnen gjort Halloween pumpor - sååå snygga å läskiga!!!

Nu blir det mys och "halv åtta" med barnen!

Det blir inte mer grått...

Höstlov, regn å rusk...vilket jäkla skit väder!!!

Vi (jag å barnen) åkte iväg en sväng till centrum, nya vinterskor till Theodore införskaffades å barnen handlade för sina veckopengar...sen vart det hem å mys för hela slanten!!

Det är grått utanför...regnet smattrar mot rutorna men här inne är det varmt å brasan den sprakar - mysigt!!Simträning

Då var det simträning för killarna!! Dom är sååå duktiga!! När dom är klara blir det söndagsmiddag med familjen - härligt !!

Idag har det varit lite fix hemma jag har rensat å lagt ut annonser på tradera å bästa Tomas har varit iväg å bytt däck på min bil så nu är jag redo för vintern.

Imorgon är jag ledig med barnen HÖSTLOV - mysigt!!

Välkommen helg

Äntligen är det helg...det blir inte bara en längre helg pga omställningen till vintertid utan jag är även ledig måndag!! Tjohoo - långhelg!!

Nu är det karate träning för Theodore och när vi kommer hem blir det taco-middag med familjen innan det blir fredagsmys framför X-factor.

Välkommen helg!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!