Trött å seg...

Vaknade med en sån hemsk huvudvärk i morse...känns som om jag har en liten man som spelar trummor i huvudet för att det dunkar så. HEMSKT! Jag har fått i mig alvedon så jag hoppas att det släpper...

 

Regn i dag med...man blir ju litet lätt deprimerad av detta väder, gillar verkligen inte regn å blåst...det får hellre bli kallt å snö – det gillas. Tror dock att vi skulle få lite vinter till helgen så vi får väl hålla tummarna att det är så!

 

Idag så är det jobb och sen blir det karateträning för Theodore sen ska jag hem å bädda ner mig i soffan och försöka somna lite...jag ska iaf i säng tidigt idag! Kan inte gå runt å vara så här trött hela tiden!

 

USCH – nu vart det här ett riktigt ”nego-inlägg”...sorry det var inte meningen men jag är bara sååå seg idag! Nu blir det en stor kaffe å försöka komma igång å göra någon nytta! Nu gör vi den här dagen till en bra dag istället!!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!