Onsdag å ändrade planer

Tog bilen till jobbet idag då jag skulle hämta alla barn idag. Var som alltid full fart på jobbet...för att hinna med att hämta alla tre barn å sen göra middag å åka till fotbollsträningen med Olliwer skulle jag vara tvungen att gå efter mitt möte kl 15 ungefär. Men när jag sitter på mötet så smsar Tomas å säger att hans möte var klart å att han var på väg hem...han hämtade å lagade mat så jag kunde jobba - såååå snällt!!!

Blev dock fotbollsträning med olliwer å efter en liten krock med en lagkamrat lite näsblod...men så farligt var det inte.

Nu ska barnen få en nattmacka sen blir det skjuts i säng å jag ska steka plättar till Mikaela som ska på utflykt imorgon.

Trevlig kväll på er!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!