Låååång dag

Sitter äntligen på tåget på väg hem efter en heldags workshop med jobbet. Huvudet värker efter dagens övningar...har varit en bra men hektisk dag! Nöjd med resultatet och ser med spänning på hur vi nu ska dra detta vidare!

Vi har suttit i Hötorgs skraporna så min plan var att handla med mig en massa blommor hem men när vi väl var klara för dagen hade man packat ner alla stånd då Loreen skulle uppträda å firas...jaja blir blommor en annan dag. Shoppade dock "munkar" att använda när jag sättet upp håret i en knut på huvudet...ska fota och visa när jag gör det. Tror det kan bli skitsnyggt.

Finaste Tomas hämtade barnen idag så jag kunde jobba sent, imorgon är det min tur att hämta alla barnen då Tomas har sen dag/kväll på jobbet. Sååå skönt att vi kan komplettera varandra och hjälpas åt på ett smidigt sätt - tacksam!! ❤❤❤Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!