Då var torsdagen här...

Dagen har spenderats med att utforma konsultprofiler och annonser då jag måste rekrytera. Mycket nytt...konsultavrop, upphandlingar, avtal, utformning av profiler, skall- och bör-krav...det snurrar i huvudet men med hjälp av duktiga tjejer på inköp så har jag nu iaf utformat två bra profiler som ska ut och så hoppas jag få in två konsulter snarast. Annonserna är skickade till personal så nu är det bara å vänta...Spännande!! Ska bli väldigt intressant å se hur detta blir...

Idag så hämtade mormor Theodore och Olliwer på skola och dagis...jag åkte ut å hämtade Mikaela sen hem å laga mat. Mormor hade beställt korvstroganoff då jag är riktigt grym på just den rätten ;-)

Mormor ska även hjälpa mig tvätta en vit kofta som jag har...lite små rädd att köra den i maskinen å jag gissar på att min kära mor har full koll på hur jag ska hantera detta ”tvätt hinder”.

Vi ska ju spela Golftävling på lördag så jag gick in på Golf.se å tittade på startlistan. Det är kanonstart kl 7 och vi börjar på hål 17...ska bli spännande!! 4-manna scramble med finaste Tomas och våra två grannar Matti och Mark....vi har dock lite press på oss då Matti och Mark tillsammans med två andra vänner vann hela skiten förra året...så det är bara att prestera ;-) Ska bli jätte kul!

Onsdag å ändrade planer

Tog bilen till jobbet idag då jag skulle hämta alla barn idag. Var som alltid full fart på jobbet...för att hinna med att hämta alla tre barn å sen göra middag å åka till fotbollsträningen med Olliwer skulle jag vara tvungen att gå efter mitt möte kl 15 ungefär. Men när jag sitter på mötet så smsar Tomas å säger att hans möte var klart å att han var på väg hem...han hämtade å lagade mat så jag kunde jobba - såååå snällt!!!

Blev dock fotbollsträning med olliwer å efter en liten krock med en lagkamrat lite näsblod...men så farligt var det inte.

Nu ska barnen få en nattmacka sen blir det skjuts i säng å jag ska steka plättar till Mikaela som ska på utflykt imorgon.

Trevlig kväll på er!!

Glädjande besked

För ett tag sen skrev jag om att jag var glad för goda nyheter...nu är allt klart så att jag äntligen kan berätta om det här på bloggen.

Jag har ju arbetat som tf chef sen i april då min chef klev vidare i en ny roll och jag fick förtroendet att arbeta som tf chef under rekryteringsprocessen. Man lyste ut tjänsten och jag sökte. Efter intervjuer och tester fick jag jobbet träder in i min nya ordinarie chefsroll den 1 juni. Jag är jätte glad för denna chans/möjlighet som jag har fått!!

Låååång dag

Sitter äntligen på tåget på väg hem efter en heldags workshop med jobbet. Huvudet värker efter dagens övningar...har varit en bra men hektisk dag! Nöjd med resultatet och ser med spänning på hur vi nu ska dra detta vidare!

Vi har suttit i Hötorgs skraporna så min plan var att handla med mig en massa blommor hem men när vi väl var klara för dagen hade man packat ner alla stånd då Loreen skulle uppträda å firas...jaja blir blommor en annan dag. Shoppade dock "munkar" att använda när jag sättet upp håret i en knut på huvudet...ska fota och visa när jag gör det. Tror det kan bli skitsnyggt.

Finaste Tomas hämtade barnen idag så jag kunde jobba sent, imorgon är det min tur att hämta alla barnen då Tomas har sen dag/kväll på jobbet. Sååå skönt att vi kan komplettera varandra och hjälpas åt på ett smidigt sätt - tacksam!! ❤❤❤Sofias Änglar

Tittade på Sofias Änglar...usch vad folk råkat ut för hemskheten. Jag är ju hemsk å gråter för allt å tårarna sprutade idag.

Tacksam för Våra barn och finaste Tomas! Jag älskar er!!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!