Då var torsdagen här...

Dagen har spenderats med att utforma konsultprofiler och annonser då jag måste rekrytera. Mycket nytt...konsultavrop, upphandlingar, avtal, utformning av profiler, skall- och bör-krav...det snurrar i huvudet men med hjälp av duktiga tjejer på inköp så har jag nu iaf utformat två bra profiler som ska ut och så hoppas jag få in två konsulter snarast. Annonserna är skickade till personal så nu är det bara å vänta...Spännande!! Ska bli väldigt intressant å se hur detta blir...

Idag så hämtade mormor Theodore och Olliwer på skola och dagis...jag åkte ut å hämtade Mikaela sen hem å laga mat. Mormor hade beställt korvstroganoff då jag är riktigt grym på just den rätten ;-)

Mormor ska även hjälpa mig tvätta en vit kofta som jag har...lite små rädd att köra den i maskinen å jag gissar på att min kära mor har full koll på hur jag ska hantera detta ”tvätt hinder”.

Vi ska ju spela Golftävling på lördag så jag gick in på Golf.se å tittade på startlistan. Det är kanonstart kl 7 och vi börjar på hål 17...ska bli spännande!! 4-manna scramble med finaste Tomas och våra två grannar Matti och Mark....vi har dock lite press på oss då Matti och Mark tillsammans med två andra vänner vann hela skiten förra året...så det är bara att prestera ;-) Ska bli jätte kul!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!