Torsdag

I går (onsdag) var det full fart, Tomas hämtade alla barnen så jag kunde jobba lite längre. Skönt att kunna jobba undan lite. Sen väl hemma så rullade det bara på så det blev inget bloggande då...

Idag så tog jag bilen till jobbet för jag skulle hämta alla tre busfrön då Tomas hade skola till kl 18. Väl hemma så var det bara å värma på maten som jag förberett redan igår. Sen var det bara å packa in alla barnen i bilen å åka till Olliwers fotbollsträning. Han var såååå duktig å kämpade på ordentligt, sen på söndag så är det cup å 5 matcher som ska spelas. Hejja hejja VIK orange!!!

Nu blir det mys i soffan, ha en trevlig kväll!

Bjuder på en bild på "mini-Zlatan".


#1 - Petra Lindroos

Verkar stressigt :-). Idag blir det shopping efter jobbet gissa om jag längtar. Jag och Catrin (målarn) ska ut. Kram

#2 - Angelica

Petra - Det var lite stressigt...men jag fick ihop det ;-)Hoppas ni får en härlig shopping kväll du äå Catrin å att ni båda hittar lite snyggt!

KRAM

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!