Friday...lovely!

Fredag...några dagars ”vila”...ska bli så skönt!

Usch den här veckan har verkligen varit en jobb-vecka. Långa dagar, många möten och MYCKET på ”ToDo-lsitan”. Känns skönt att det är helg nu och att lite påskledighet väntar runt hörnet.

Idag var jag också lat och tog bilen in till jobbet...tänkte att även om jag inte vinner någon tid hit så kommer jag hem snabbare å det är skönt! Ikväll blir det Taco-middags-mys då barnen efterfrågar det. Tydligen så är Tacos fredagsmat, så den marknadsföringen har ju lyckats, sen ikväll blir det då chips till barnens ”fredags-mys”, även där en lyckad reklamkampanj. Själv så ska jag nog slå mig ner nära min fina blivande make å smutta på ett gott glas rött å titta på Let’s Dance...måste erkänna att jag gillar det programmet. Tycker det är roligt att det kommer tillbaka nu igen...

Lördagen blir nog ganska lugn...å det är skönt!! Olli ska på ”fotbollskalas” hos sin kompis Ivar – det ser han fram emot jätte mycket. Mickis skulle gått på sin friidrott men med tanke på den hostan hon haft så får hon kanske stå över denna gång. Sen så funderar jag på om vi ska åka iväg och titta på två nya kaninungar då Mickis kanin Molly dog i höstas och vi lovat nya till i vår. Har hittat söta små kaninungar på blocket så det blir kanske att åka å titta på dem, vi får se hur det blir, det är inget bestämt. Såg även att Sean Banan, Youngblood mfl kommer till Centrum här för invigning så vi kanske ska ta oss dit...ja ja vi får se vad det blir. Som sagt INGET är bokat.

Det som dock är bokat är att våra fina vänner Angelica och Björne kommer över på middag, det ska bli jätte trevligt då vi inte setts på ett tag nu. Jag har ju bytt jobb så jag och Angelica träffas inte varje dag som tidigare. Saknar henne MASSOR! Planen är iaf Grillbuffé med en stor sallad å till barnen lite grillspett med korv/köttbullar/grönsaker å sen får dom som vill vuxna som små pommes frites  till. Det blir säkert super gott.

Söndag så är det Fotbolls cup för Olli, samling på IP tidigt och första matchen redan kl 10. Sen så spelar han hela 5 matcher så håll tummarna att det går bra! Mickis har både gympa och simning så stackars Theo får bara ”hänga på” i helgen...blir tyvärr så ibland.

Nu när jag läser allt som vi faktiskt ska göra så känns det som den här helgen fyllts på ganska bra även om jag sa att det skulle vara en "lugn helg" *skratta* ja ja det blir säkert en super helg!

 

 

#1 - Petra Lindroos

Blivande make? Utveckla detta tack ;-).

Kramis

#2 - Angelica

Petra - Ja någon gång ska vi väl gifta oss...har ju snart varit förlovade i ett år ;-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!