Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Tomas har snurrat som en tok i sängen i natt och i morse så vaknade han med 39 grader i feber. Han är riktigt sänkt och låg i sängen till kl 19 ikväll då var han uppe en sväng å gick sen å la sig igen. Han är riktigt ynklig faktiskt...stakars liten. Middagen vi skulle ha haft här hemma blev tyvärr inställda pga detta.

Jag å barnen försökte hålla oss hemifrån så Tomas skulle få vila. Vid 11 åkte vi upp till centrum å shoppade skor till små killarna på Stadium. Sen åkte vi å vidare å lämnade Olli på Ivars fotbollskalas som blev filmkalas pga snön å kylan ute.

När Olli var på kalas åkte jag med de andra två på donken sen ner till centrum där det var invigning å Sean Banan skulle spela. Blev tre låtar, Skaka rumpa, Ett gott nytt jul å Sean den förste banan sen drack vi lite bubbel - är fet invigning så är det ;-)

Vi hann även med lite shopping på blomsterlandet så nu är det påsk fint här inne...mys!!

Nu är det lördagsgodis dags å final i Gladiatorerna... Hejja hejja

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!