Väder + Fotboll

Sååå skönt att det varit lite sol idag! Som jag har njutut av att se solstrålarna utanför mitt fönster.
 
Tog bilen in till jobbet idag...jo jag vet att jag är lite lat. Fast det var tur i att jag hade bilen med då Tomas skulle hämta alla barn idag å det var strul med SL...Tomas ringde vid 15:20 å sa att alla tåg stod still från centralen...det var bara för mig att packa mig in i bilen å åka å hämta. Tomas tog sig till Gullmarsplan där han kunde ta bussen til pendelparkeringen. Så när Tomas var på pendelparkeringen så hade jag hämtat killarna...han åkte då ut å hämtade Mikaela med kompis...sen vart det mys å lek med kaninerna här hemma tills regnet kom igen. Klart som F-n att regnet skulle komma tillbaka!! Vi (läs Tomas) han dock klippa gräset innan dropparna började falla.
 
Nu har vi spenderat kvällen i soffan...Semi-final i Fotboll...Spanien vs Portugal...Spanen gick vinnande ur denna kamp trots att dom spelar "tråkig fotboll" ;-) 
 
Vi har även haft härliga samtal jag och finasate Tomas...glad att jag har honom att prata med! Han är bäst! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!