Ny Headerbild

Ja då var en ny header på plats...sitter å försöker lära mig hur detta fungerar...

Vill byta till ett "plank" som bakgrundsbild sen vita, röda och marina färger i bloggen...får se hur det går ,-) Jag har dock sett en massa instruktioner på youtube så nått ska jag säker få till....men håll till godo om det börjar klrångla...är som sagt väldigt ny på detta med att ändra i koden!
 
Grrrrr nu har jag försökt i en hel evighet att få in denna bild som bakgrund i bloggen men det fungerar inte!

Väder + Fotboll

Sååå skönt att det varit lite sol idag! Som jag har njutut av att se solstrålarna utanför mitt fönster.
 
Tog bilen in till jobbet idag...jo jag vet att jag är lite lat. Fast det var tur i att jag hade bilen med då Tomas skulle hämta alla barn idag å det var strul med SL...Tomas ringde vid 15:20 å sa att alla tåg stod still från centralen...det var bara för mig att packa mig in i bilen å åka å hämta. Tomas tog sig till Gullmarsplan där han kunde ta bussen til pendelparkeringen. Så när Tomas var på pendelparkeringen så hade jag hämtat killarna...han åkte då ut å hämtade Mikaela med kompis...sen vart det mys å lek med kaninerna här hemma tills regnet kom igen. Klart som F-n att regnet skulle komma tillbaka!! Vi (läs Tomas) han dock klippa gräset innan dropparna började falla.
 
Nu har vi spenderat kvällen i soffan...Semi-final i Fotboll...Spanien vs Portugal...Spanen gick vinnande ur denna kamp trots att dom spelar "tråkig fotboll" ;-) 
 
Vi har även haft härliga samtal jag och finasate Tomas...glad att jag har honom att prata med! Han är bäst! 

Wednesday, Sunshine and Love - Lovely!!

Ja då var det onsdag och vi är äntligen i mitten av veckan...skönt!! Räknar ner dagarna till semestern...har bara 3,5  veckor kvar! - Läääängtar!!
 
Det var inte alls lika jobbigt att vakna idag då det var SOLSKEN ute!! Sååå härligt!! Äntligen lite "sommar feeling"...det har regnat så mycket att både målning av hus och gräsklippning har varit en omöjlighet Vem vet vi kanske kan få det gjort idag ;-)
 
 
Nu är det en massa jobb på agendan sen hem till finaste familjen å mysa...bjuder på en fin liten "sommar puss" på mig å Tomas från midsommarafton.
 
 

Våra underbara busungar

I detta regn å rusk så bjuder jag på en fin liten bild på våra små busungar på väg hem från Svartlöga...här sitter dom å väntar på båten i solen...UNDERBART!!
 
Tänk va vacker sommaren kan vara om vi bara slipper regnet..
 
 
 
 
 
 
 

Regn...regn...regn

Vad är det för jäkla väder vi har...var är sommaren?? Bara grått, trist å regn ute...blir lite lätt deprimerad av detta!!! USCH!!!

Tycker så synd om alla som gått på semester och ska behöva vakna upp till detta...tycker synd om alla barn som har sommarlov å inte kan vara ute å leka! Tycker lite synd om oss golfare som får se hela golfsäsongen regna bort...trist!!

När ska vi få sommar å sol??
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!