Öronkoll

Morgonen började tidigt...redan 8:20 skulle Lilleman vara på återbesök på vårdcentralen med sina öron. Allt gick toppen! Olli är verkligen superduktig å hoppar upp i stolen å låter doktor lysa med stora lampan in i öronen å även peta med div verktyg. Ena röret ramlade ju ut vid midsommar å det örat så fint ut...det andra röret är på väg ut. Vi ska tillbaka i november för en koll till. Bjuder på bild från när Lilleman var nyopererad i september förra året.

Grill, goda vänner å bad

Idag har vi haft besök från Kungsängen. Fina Camilla, Stefan å alla barnen var här på lunch, vi grillade burgare å korv. Efter lunchen så blev det en tur till Norrby-badet å en massa badande å fika. Sååå härlig dag!! Nu blir det mys med familjen! Härligt !!

Shopping, städning, packning och bakning

Få var det klart vad denna dag ska handla om...planen är att handla massa mat å allt annat som ska med ut på landet. Sen blir det till att göra rent alla burar hör hemma...kaninerna, hamstern å akvariet. När det är gjort ska det städad av...sen ska vi packa för en vecka i skärgården. Ja just det...har lovat morfar kanelbullar så det är bara att ställa sig å baka också. Där har du min dag...vad ska du göra?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!