Träning - Check!!

Vi han inte till BodyPump passet men vi tog oss ändå till gymmet. Uppvärmning på Crossen, lite bröst och även aktiv vila mellan bröstövningarna med utfall, benböj med 12 kg stång - nöjd!

Nu blir det till mys och middag !!

Shoppar

Har betat av det mesta på "To Do" listan...shoppat lite och sitter nu med en god latte i Mood Gallerian å myser. Love my life !!!

Shoppade bl.a. nya stövlar från Timberland...valde mellan två färger men det blev de ljusa!! Sååå nöjd!!

Skit väder å lång "To Do" list

Vilket jäkla siktväder man vaknade upp till idag!!! Plusgrader och regn...jag som vill ha minusgrader å vinter!! Usch för detta skit väder säger jag! Skönt att vi ska åka norröver under nyår...vill åka skidor och ha vinter!!

Idag ha vi en diger "To Do" att ta tag i...
- hämta kläder på kemtvätt
- hämta Ollis jacka som varit på lagning å bytt dragkedja.
- lämna in ett paket som ska skickas tillbaka
- åka in till stan å byta Tomas julklapp till rätt storlek
- handla bubbel på systemet
- handla fyrverkerier
- träna, är inbokad på BodyPump kl 16 men vi får se om jag hinner...

Ja det var dagens planer...*tjohoo*

Bränna bort julmaten

Nu sitter jag i soffan å försöker tända till lite...det är nämligen dags för mig å Tomas att bege oss till gymmet för att bränna bort lite julmat!!

Jag ska köra BodyPump och Tomas ska köra ute i gymmet. Hejja oss som tar oss till gymmet istället för att bara bädda ner oss i soffan å titta på film...det får vi göra när vi kommer hem istället!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!