Redan onsdag

Då var det redan onsdag...helt galet vad fort det går!!

Idag kommer killarna hem och Tomas och Mikaela åker iväg för att inte komma hem igen förns på fredag. Tomas ska iväg med jobbet till Malmö och Mikaela åker till sin mamma...tomt utan dom hemma men skönt att jag iaf har små killarna till sällskap så jag slipper vara ensam.

Idag blir det jobb, jobb, jobb...har för en gångs skull en helt mötesfri dag så jag ska passa på att röja undan det som ligger och förbereda morgondagens alla möten.

Vid 16-tiden ska jag plocka upp killarna sen är det både fotbollsträning och karateträning idag. Båda aktiviteterna ligger kl 18-19 så det blir lite trixigt att hinna med ;-) Jag får dock hjälp av en mamma i Olliwers klass vars son spelar i hans lag, hon tar killarna till träningen och hem så kan jag köra Theodore till hans första karate träning. Det blir bra!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!