PowerWalk

Tog mig ut på en härlig PowerWalk idag...riktigt skönt!! Vaden krånglar lite fortfarande så tyvärr kunde jag inte springa utan endast gå även idag. Blev 5 km på 39 min å det är jag nöjd med.

Runkeepern krånglade idag å visade kilometer tider på 4 minuter å sen att jag gått 8 km helt galet så det blev analog tidtagning å rundan vet jag ju sen tidigare är 5 km...men vad fast man är i det digitala å vill se km tider å bild på rundan etc...helt galet ;-)

Imorgon åker Tomas iväg med jobbet å kommer inte hem förns på fredag. Jobbigt...tomt utan honom hemma!! Som tur är kommer killarna hem imorgon å det är både fotbollsträning och karate träning så jag kommer ha fullt upp.

Nu blir det Hollywood fruarna å sen House som jag spelar in.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!