Barnen och deras aktiviteter...

Man märker verkligen att höstterminen har dragit igång med stormsteg! Det är full fart i skolan för alla tre barnen och alla aktiviteter har dragit igång...så här ser planen ut för helgen och veckan som kommer:

Fredag: Karate träning Theodore
Lördag: Mikaela på kalas och Friidrottsträning Även kräftskiva med grannarna
Söndag: Gymnastikträning Mikaela
Måndag: Simträning Theodore och Olliwer
Tisdag:
Onsdag: Karate träning Theodore och Fotbollsträning Olliwer
Torsdag:
Fredag: Karate träning Theodore
Lördag: Friidrottstävling Mikaela
Söndag: Gymnastikträning Mikaela


Så som det är nu så blir det två dagar i veckan som det inte är någon ”kvälls aktivitet” för någon av barnen...helt galet...sen ska ju även läxor göras, matsäckar packas, gympakläder som ska kommas ihåg. 


Undrar lite lätt när vi ska få tid för min och Tomas egna träning...blir väl efter kl 20 när barnen ska ligga i sina sängar då får vi turas om att åka till SATS eller ut å springa.

En sak som är säker är att vi MÅSTE börja med mat planeringen igen...annars kommer det inte finnas en chans i helvetet att vi klarar av att ha glada barn till alla träningar å så...eller glada föräldrar också för den delen!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!