Barnen och deras aktiviteter...

Man märker verkligen att höstterminen har dragit igång med stormsteg! Det är full fart i skolan för alla tre barnen och alla aktiviteter har dragit igång...så här ser planen ut för helgen och veckan som kommer:

Fredag: Karate träning Theodore
Lördag: Mikaela på kalas och Friidrottsträning Även kräftskiva med grannarna
Söndag: Gymnastikträning Mikaela
Måndag: Simträning Theodore och Olliwer
Tisdag:
Onsdag: Karate träning Theodore och Fotbollsträning Olliwer
Torsdag:
Fredag: Karate träning Theodore
Lördag: Friidrottstävling Mikaela
Söndag: Gymnastikträning Mikaela


Så som det är nu så blir det två dagar i veckan som det inte är någon ”kvälls aktivitet” för någon av barnen...helt galet...sen ska ju även läxor göras, matsäckar packas, gympakläder som ska kommas ihåg. 


Undrar lite lätt när vi ska få tid för min och Tomas egna träning...blir väl efter kl 20 när barnen ska ligga i sina sängar då får vi turas om att åka till SATS eller ut å springa.

En sak som är säker är att vi MÅSTE börja med mat planeringen igen...annars kommer det inte finnas en chans i helvetet att vi klarar av att ha glada barn till alla träningar å så...eller glada föräldrar också för den delen!

Torsdag

Torsdag...bara fredag kvar sen helg!!

Den här veckan har killarna OS-vecka på skolan...Olliwers klass är Sverige, Theodores klass Kina...tydligen ska det vara lite vattenstafetter, stövel kastning å andra "lekar" idag, igår hade de större barnen simning å lekar i på Norrby-badet sen så avslutad allt imorgon med ett "maraton". Tycker hela upplägget låter kul å killarna verkar gilla det. Även Mikaelas skola har haft Os-dag...igår var dom på torvalla å hade tävlingar. Kul kul!!

Idag blir det som alltid jobb, sen hämta på skolan, till maxi å handla, hem å göra mat å städa av lite...känns som jag har torsdags-planen klar!


Karate

Idag har Theodore provat på karate för första gången å han gillade det! Han vill gärna fortsätta - kul!!!

Olliwer å Theodore hade träning 18-19 båda två men på olika ställen så jag fick ta in lite hjälp idag iom att tomas är borta. Fabians mamma tog med Olliwer till fotbollen så jag kunde åka med Theodore på karaten.

Nu ligger en trött karate kille å en trött fotbollskille i sina sängar å sover själv laddar jag inför Dallas med att vika tvätt ;-)

Redan onsdag

Då var det redan onsdag...helt galet vad fort det går!!

Idag kommer killarna hem och Tomas och Mikaela åker iväg för att inte komma hem igen förns på fredag. Tomas ska iväg med jobbet till Malmö och Mikaela åker till sin mamma...tomt utan dom hemma men skönt att jag iaf har små killarna till sällskap så jag slipper vara ensam.

Idag blir det jobb, jobb, jobb...har för en gångs skull en helt mötesfri dag så jag ska passa på att röja undan det som ligger och förbereda morgondagens alla möten.

Vid 16-tiden ska jag plocka upp killarna sen är det både fotbollsträning och karateträning idag. Båda aktiviteterna ligger kl 18-19 så det blir lite trixigt att hinna med ;-) Jag får dock hjälp av en mamma i Olliwers klass vars son spelar i hans lag, hon tar killarna till träningen och hem så kan jag köra Theodore till hans första karate träning. Det blir bra!

PowerWalk

Tog mig ut på en härlig PowerWalk idag...riktigt skönt!! Vaden krånglar lite fortfarande så tyvärr kunde jag inte springa utan endast gå även idag. Blev 5 km på 39 min å det är jag nöjd med.

Runkeepern krånglade idag å visade kilometer tider på 4 minuter å sen att jag gått 8 km helt galet så det blev analog tidtagning å rundan vet jag ju sen tidigare är 5 km...men vad fast man är i det digitala å vill se km tider å bild på rundan etc...helt galet ;-)

Imorgon åker Tomas iväg med jobbet å kommer inte hem förns på fredag. Jobbigt...tomt utan honom hemma!! Som tur är kommer killarna hem imorgon å det är både fotbollsträning och karate träning så jag kommer ha fullt upp.

Nu blir det Hollywood fruarna å sen House som jag spelar in.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!