Trädgårdsfix idag

Även idag så åkte Tomas iväg och städade, byggde å fixade på Mikaelas skola så jag och barnen fixade här hemma i trädgården. Eller jag fixade och dom lekte med vatten ;-)

Den vildvuxna ölandstoken klipptes ned och all kirskol revs upp och kompostens jord spreds ut. Vi tömde även dammen, tvättade den ren och fyllde på med nytt fint vatten och satte på pumpen. Vi bytte även alla lampor i utebelysningen och krattade rent i häcken runt tomten. Känns bra, det vart fint!!! Riktigt nöjd!!!

När Tomas kom hem då satte han upp studsmattan till barnen och bytte till ny inköpta sommardäck på min lilla bil.

Vi har haft en produktiv dag så bu blir det soffan och ett glas gott...det är vi värda!!Lördag, friidrott och mys

Dagen började tidigt idag, frukost redan kl 8 då Tomas har bygghelg på Mikaelas skola. Efter frukosten så packade Tomas sig iväg till skolan och jag och barnen myste lite här hemma.

Vid 10 var vi på Stadium då Mikaela behövde nya "springskor" till sin friidrottsträning. Nya skor shoppades å även nya västar till alla tre barn å sen åkte vi iväg till friidrotten.

Efter friidrotten åkte vi till min storebror och svägerska i svägerskans stuga där det bjöds på grill-lunch...korv med bröd, dricka å sen kaffe och bulle. Gott gott!!

Nu är vi dock hemma och myser i soffan och tittar på Ice age 3 - mys!!!

Våren är på väg...

Så underbart att känna att det är lite varmare i luften...känna att solens strålar värmer lite. Åååå vad jag har längtat!! Alla fina blommor börja komma ute i naturen å i rabatten...man hör fåglarna kvittrar på morgonen när man går jobbet - UNDERBART!!!

VÄLKOMMEN VÅREN - JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIG!

Bjuder på ett lite vår kollage med massor av blommor.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!